Till startsidan
Start / Utveckling & tillväxt / Hämta material / Rapportserien / Projekt för hållbar regional tillväxt och utveckling 2013

Projekt för hållbar regional tillväxt och utveckling 2013

Region Värmland är den organisation som leder och samordnar arbetet för en god regional tillväxt. En viktig del i det arbetet är att på olika sätt bidra till de projekt som bedöms kunna öka den regionala tillväxten.

Det långsiktiga målet är att alla, oavsett ursprung, kön och sexuell läggning, ska ha möjligheter att utvecklas och trivas i Värmland.

Under åren 2009 till 2013 har det regionala utvecklingsprogrammet Värmland växer – och känner inga gränser varit vägledande i detta arbete. Under denna period beviljade Region Värmland projektmedel till 610 projekt om sammanlagt 388 miljoner kronor i utvecklingsmedel. 

Projektkatalogen utgör ett led i uppföljningen, spridningen och synliggörandet av de projektbeslut som Region Värmlands styrelse har tagit beslut om. Från och med 1 januari 2014 är det den nya regionala utvecklingsstrategin, Värmlandsstrategin, som är vägledande i det regionala tillväxt och utvecklingsarbetet. 

Ladda ner:

Rapport 15: Projekt för hållbar regional tillväxt och utveckling 2013 (pdf) Pdf, 6 MB.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?