Till startsidan
Start /Biljetter /Våra biljetter /Periodbiljett /Andras periodbiljetter i vår trafik

Andras periodbiljetter i vår trafik

Här kan du läsa om vilka andra trafiksföretags periodbiljetter du kan använda dig av i vår trafik.

Karlstadsbuss resekort

Karlstadsbuss och Värmlandstrafik är numera ett och samma varumärke; Värmlandstrafik. Karlstadsbuss Resekort och Värmlandskortet är av samma korttyp och de båda korten kan laddas med och användas på respektive varumärkes produkter och utrustning. Däremot går det inte att registrera eller ladda ett Resekort på Värmlandstrafiks webbutik och inte tvärtom heller.

Dalatrafiks resekort

209 (Torsby-)Värnäs-Malung

Dalatrafiks periodkort län, Seniorkortet, Upp till 20-kortet och Resekort Företag laddat med länsgiltighet gäller. Aktiveringskvitto ska visas upp tillsammans med Dalatrafiks resekort.

Länstrafiken Örebros resekort

400 Filipstad-Storfors-Kristinehamn
403 Storfors-Karlskoga
500 Kristinehamn-Karlskoga
503 Kristinehamn-Björneborg-Degerfors
Tätortstrafiken Kristinehamn

Följande periodbiljetter gäller: F, FA, FB, FD, FE, Län och LÄN Örebro+Värmland.

Linje 407 Filipstad-Hällefors

Följande periodbiljetter gäller: A, AB, AF och Län och Län Örebro+Värmland

De flesta perioderna finns för 24 timmar, 7 dagar, 30 dagar och 12 månader och för vuxen och ungdom upp till 20 år. Eftersom vi har samma biljettsystem som Länstrafiken Örebro kan periodbiljetterna läsas och registreras i våra kortläsare.

Lågpris

En 30-dagars periodbiljett med lägre pris som gäller under lågtrafik. Giltiga i Värmland är varianterna A, F och kombinationer där de ingår och Län. Gäller kl 9-15 och efter kl 17.30 vardagar samt hela dygnet på helgen.

Gymnasiekort

Gäller på samtliga linjer ovan. Helgfri måndag – fredag klockan 04.30 – 19.00 under ett läsår.

Län Örebro+Värmland

Gäller på all tätorts- och regiontrafik med buss i Värmland och på Vys expressbussar Bus4you på sträckan Karlstad-Örebro. Gäller inte på tåg i Värmland.

Västtrafiks resekort

505 Gullspång-Kristinehamn
700 Töcksfors-Årjäng
800 Åmål-Säffle
812 Åmål-Säffle

Västtrafiks nya periodbiljetter med giltighet i Zon C, Zon BC och Zon ABC gäller på Värmlandstrafiks linjer ovan när de har tillägget ”Extra Värmland S”.

Periodbiljetterna kan laddas på Västtrafiks resekort och till Västtrafiks app. Båda varianterna gäller hos oss. När det gäller varianten som laddas till resekort ska aktiveringskvitto visas upp eftersom våra biljettmaskiner inte kan läsa Västtrafiks kort.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?