Till startsidan
Trafikläget Läget i tåg-, buss- och skoltrafiken.
Sjukresor och färdtjänst Allt om vår servicetrafik.
Realtidskarta Trafik i realtid, zonkarta, hållplatser, ombud och mycket mer.
Tidtabeller Så söker du bland Värmlandstrafiks alla tidtabeller.
Pappa, mamma och barn kollar på blommor i en park

Nyheter hos oss på Värmlandstrafik

Så går busstrafiken vid Karlstad Stadslopp
Så går busstrafiken vid Karlstad StadsloppLördag den 15 juni är det dags för Stadsloppet i Karlstad. Under tiden det pågår påverkas vår trafik i Karlstad centrum.
Sommarbiljetten
SommarbiljettenMed vår Sommarbiljett reser du obegränsat i hela länet från 10 juni till 18 augusti. Säljstart 1 juni.
Snart går alla servicelinjer från CSK:s huvudentré
Snart går alla servicelinjer från CSK:s huvudentréDen 17 juni flyttar alla servicelinjer från Klarälvsentrén till Centralsjukhusets huvudentré. Här ser du var du kliver på bussen.
X-linjen Sunne
X-linjen Sunne Med start den 10 juni utökar vi tiderna du kan resa med X-linjen Sunne på kvällar och helger. Tack vare det kan du upptäcka Sunnes sommarpärlor.
Banarbete pågår!
Banarbete pågår!Just nu görs banarbeten i Värmland som påverkar vår tågtrafik. Här hittar du tillfälliga tidtabeller vecka för vecka.
Res fritt till vården med vår nya e-tjänst!
Res fritt till vården med vår nya e-tjänst!Nu kan du resa kostnadsfritt med en vårdbiljett i appen till på vårdcentraler, mottagningar och sjukhus runt om i länet.
Ta bussen till Bauhaus Royal Rally!
Ta bussen till Bauhaus Royal Rally!Den 13-15 juni går Bauhaus Royal Rally av stapeln för andra året i rad och vi kommer köra extraturer till och från evenemanget på torsdagen.
Så tar du dig till tågen på Karlstad C från 1 juli
Så tar du dig till tågen på Karlstad C från 1 juliSnart börjar Trafikverket att arbeta med nya delar av spårområdet vid Karlstad C. Då kommer alla tåg att börja gå från den nybyggda mittperrongen.
Anropsstyrd trafik försvinner från Resplus
Anropsstyrd trafik försvinner från ResplusPå grund av ett systembyte hos Samtrafiken kan du inte längre köpa Resplusbiljetter, via exempelvis SJ, som innehåller anropsstyrd trafik.