Till startsidan

Esthers släktträff

Esthers släktträff är en återkommande nationell konferens om äldres hälsa i gränslandet mellan olika vård- och omsorgsgivare. Med den årliga släktträffen möjliggör vi tillsammans en god, nära och trygg vård och omsorg – ett gott liv för Esther!

Konferensen riktar sig till alla som arbetar med äldre inom vård och omsorg i hela vårt avlånga land, oavsett huvudman, samt seniorer och beslutsfattare. Släktträffen har olika arrangörer och äger rum på olika platser i landet  från år till år.

Vem är Esther?

Namnet syftar på en symbolisk person som behöver vård och omsorg från fler än en vårdgivare, vilket kräver både samarbete och delaktighet. Esther startade som ett projekt i Jönköping 1997 och har utvecklats till en typ av nätverk som gör skillnad för människor på många platser i landet – och världen!

Läs mer om Esther här: https://plus.rjl.se/esther

Esthers släktträff 2020

Esthers släktträff 2020 kommer att arrangeras som en halvdagskonferens 2 november i Göteborg. Släktträffen sker anslutning till Nationella Utvecklingskonferensen "Hälsa Vård Omsorg!" (SKR) som äger rum i Göteborg 3-4 november. Läs mer om nationella utvecklingskonferensen här: http://konferens.skl.se/utvecklingskonferensen2020

Mer information om Esthers släktträff 2020 kommer allteftersom planeringen fortlöper. 

Esthers släktträff 2019

Släktträffen 2019 ägde rum i Karlstad i Värmland. Nedan finner du program samt material från föreläsningarna.

Program
Presentationer

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?