Till startsidan
Region Värmland / Evenemangsarkiv / Se Sara Broos nya dokumentär Skärvor i Sunne, och delta i ett samtal med psykologen Göran Sunna
En hand sträcks ut genom öppet fönster på ett tåg på väg.

Se Sara Broos nya dokumentär Skärvor i Sunne, och delta i ett samtal med psykologen Göran Sunna

Sara Broos dokumentär "Skärvor" har biopremiär den 12 april. Men veckan innan sker fyra förpremiärer av filmen på bio i Värmland, med efterföljande samtal mellan Sara Broos och inbjudna gäster.

Publiken bjuds in att dela sina skärvor med Sara och Göran Sunna

Sara Broos samtalsserie arrangeras med syfte att låta filmen bli del av ett större samtal. Filmen vill uppmana till eftertanke och reflektion. Varje inbjuden gäst delar sina tankar och tolkning av filmen, plockar en skärva. Detta utgör grund för samtalet. Hur man ska förhålla sig till det mörka? Hur man ska hitta något att leva för och tro på? Här i Sunne deltar psykologen Göran Sunna i samtalet.

Biljett till eventet

Biljetter köps på plats på Teaterbiografen i Sunne.

Om dokumentären

En personlig resa i tid och rum, genom ljus och mörker, på tåg och i drömmar. Om längtan efter mening i en splittrad värld. Enskilda livsöden vävs samman med myter och historiska händelser i ett associativt flöde mellan parallella verkligheter, mardröm och idyll. Bland flyktingar och turister, hundvalpar och hjältar. Från Värmland till Bali, Syrien, Arizona och Balkan. En hoppfull sorgesång om livets skönhet och grymhet, tidens gång och varje individs unika historia. Om mörkret inom oss och i vår omvärld. En film som förhoppningsvis får dig att känna dig lite mer levande och närvarande i världen och där alla, oavsett bakgrund och ålder kan plocka skärvor att spegla sig i.

”Skärvor” har fått samproduktionsmedel från Region Värmland.

Läs mer om ”Skärvor” och Sara Broos hela Sverige-turné (sarabroos.com)

Trailer för Skärvor

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?