Vi söker trafikplanerare

Publicerad

Som Trafikplanerare ansvarar du tillsammans med andra kollegor att planera skoltrafik i ett antal kommuner. Du ska ha som utgångspunkt att planera samt genomföra utredningar, analyser för en förbättrad skoltrafik. Ditt arbete kräver noggrannhet avseende detaljer men även förmågan att se helheten och kunna se förbättringsområden inom trafiken. Du ska kunna jobba självständigt samt ta ett stort eget ansvar. Du ska kunna hantera stora mängder information samt upprätthålla tidplaner och disponera arbetet så att deadlines kan hållas. Kvalitet är en viktig del i Värmlandstrafiks arbete och ska genomsyra hela verksamheten, både internt och i samarbetet med alla intressenter.

För att lyckas i rollen har du relevant bakgrund inom logistik och utredningsarbete. Vi ser gärna att du har en högskolebakgrund, eller liknande erfarenheter, inom samhällsbyggnad eller GIS. Du bör även ha ett intresse för kollektivtrafik och dess roll i samhällsutvecklingen samt ha ett intresse för analyser och utredningsarbete. Du ska även ha ett intresse för ny teknik och IT.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift

Dina arbetsuppgifter är att planera skoltrafik, ha regelbunden kommunikation med våra ägare samt delta i utvecklingsprojekt.

Vi söker dig som har hög kapacitet, är nyfiken och drivande som person, som ser till att uppgiften blir löst. Du är utåtriktad, kan anpassa dig till situationen och individen, och har en pedagogisk och kommunikativ förmåga.
Du är ansvarstagande och du bidrar till ett bra samarbete i gruppen och lockas av att arbeta i ett samhällsägt företag där kundens behov står i centrum. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är heltid tillsvidare med arbetstid i huvudsak kontorstid. Tjänsten är placerad i Munkfors eller Karlstad och är underställd Trafikchefen för busstrafik.

Intresseanmälan lämnas till
Markus Bergman markus.bergman@varmlandstrafik.se senast 2017-08-03.

Rekryteringsprocessen sker löpande.
Tillträde snarast efter överenskommelse.