Vi söker projektledare CRM-utveckling

Publicerad

Händer skriver på bärbar dator.Tillsammans med Karlstadsbuss utvecklar vi ett gemensamt system för att ge bättre service till kunderna i kollektivtrafiken. Kundernas behov och önskemål är viktiga komponenter när vi skapar framtidens kollektivtrafik.

För oss är kundorientering ett fundamentalt koncept som alla våra anställda sluter upp bakom. Rollen som projektledare är inget undantag.

Du blir en av våra viktigaste ambassadörer för morgondagens tjänsteerbjudande i vår kollektivtrafik. I den allt snabbare tekniska utvecklingen behöver system kopplas ihop och tjänster utvecklas.

För att kunna uppnå detta söker vi nu en person som brinner för regional utveckling och mobilitet. Vi ser det som en styrka om du har erfarenhet av stora projekt samt en förståelse för de utmaningar som finns med persontransporter här där vi lever och verkar.

 

Allmänna villkor
Heltid tillsvidare

 

Arbetsuppgifter

  • Kravinhämtning från verksamheterna
  • Anpassning och konfiguration av system
  • Teknisk projektledning för och uppdragsbeställare av systemutvecklingsuppdrag gällande CRM
  • Koordinering och synkronisering av systemtestning och integrationsaktiviteter
  • Kundkontakt för prototyper av kundnära system
  • Samverkan med förvaltningsledare och personal runt biljett- och betalsystem, våra mobila lösningar och våra webbplatser

 

 

Du som söker
Ska ha eftergymnasial utbildning och examen inom IT, ekonomi, projektledning eller motsvarande utbildning. Du har också jobbat och utvecklat system för CRM (Customer Relationship Management) tidigare. Utöver förståelse för CRM är det värdefullt om du deltagit i projekt runt datamodellering och systemintegration. Du bör vara väl införstådd med de övergripande konsekvenser som den nya dataskyddsförordningen bär med sig.

Erfarenhet av arbete med och utveckling av Microsoft Dynamics är meriterande.

Du är kommunikativ och utåtriktad i din dialog och förmår uttrycka dig väl i tal och skrift. Du kan anpassa din kommunikation efter olika omständigheter och diskussionsparter för att passa såväl kunder som interna intressenter. Att arbeta som teknisk projektledare för CRM innebär ett stort lagarbete, men höga krav kommer också att ställas på dig i att arbeta självständigt, proaktivt och med stort engagemang. Du måste därför behärska en tillvaro där du kan ta egna beslut, stå för dem och driva processen framåt utan detaljstyrning från närmaste ledare.

 

Tjänsten är placerad vid Värmlandstrafiks kontor i Karlstad eller Munkfors. Delar av tjänsten kommer också vara placerad vid Karlstadsbuss kontor.

 

Ansök

Ansökan i form av CV och personligt brev skickas till
Torbjörn Stake,
torbjorn.stake@varmlandstrafik.se
senast 2018-03-31.
Tillträde snarast efter överenskommelse.