Vi söker Juniorekonom/controller

Publicerad

Vi söker dig som är i början av din karriär och som är nyfiken på att få tillämpa dina kunskaper i en spännande verksamhet.

Arbetsuppgifter

Värmlandstrafik består av tre bolag, moderbolag och två dotterbolag. Som ekonom på Värmlandstrafik ingår man i en avdelning med sju medarbetare. Du blir en i teamet med uppgifter inom alla områden som kan förekomma på en ekonomiavdelning.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer inledningsvis att bestå av fakturahantering och löpande bokföring. Vi ser dig som en person kan utvecklas vidare inom bolaget och över tid bredda dina arbetsuppgifter inom vårt ekonomiska område och ta ett större ansvar.

Lämplig bakgrund

Du har utbildning från högskola/universitet inom ekonomi. Du är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet av redovisning eller arbete som controller. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Det är en fördel om du har ett systemintresse. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker en person som är positiv och flexibel. Vi vill att du ska vara engagerad och prestigelös.

Du bör vara analytiskt lagd, gilla siffror och ha ett stort eget driv. Du jobbar proaktivt, effektivt och resultatfokuserat.

Verksamhetens mål viktigare än själva arbetsuppgiften.

Du är ansvarstagande och du bidrar till ett bra samarbete i gruppen och lockas av att arbeta i ett samhällsägt företag där kundens behov står i centrum. Som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad.

Tjänsten är heltid tillsvidare med arbetstid i huvudsak kontorstid. Tjänsten är placerad i Munkfors eller Karlstad och är underställd ekonomichefen.

Intresseanmälan lämnas till
Hanne Carlén  hanne.carlen@varmlandstrafik.se senast 2017-08-03.

Rekryteringsprocessen sker löpande.
Tillträde snarast efter överenskommelse.