Till startsidan
Start /Res med oss /Tidtabeller /Personlig tidtabell

Personlig tidtabell

En personlig tidtabell är ett tidtabellshäfte med de linjer som du använder oftast. Du sätter ihop den genom formuläret här och väljer om du vill ha den som pdf eller tryckt och hemskickad.

Gör din tabell

Så här gör du din personliga tidtabell

  1. Gå in på beställningssidan.
  2. Välj de linjer som du reser med. Antalet sidor är begränsat till 74 och du ser på en nedräknare hur många sidor du har kvar.
  3. När du klickat på NÄSTA-knappen för att beställa tidtabellen ser du en bekräftelse på din beställning. Här får du får också välja hur du vill ha din tidtabell levererad (PDF till din e-post och/eller tryckt häfte).
  4. Välj antal häften som du vill ha (max tre häften per beställning).
  5. När du skickat in din beställning så kommer pdf-filen med e-post inom några minuter. Om du valt att få en tryckt tidtabell hem i brevlådan så kommer den inom tio dagar till din postadress.
  6. I sista steget väljer du om du vill prenumerera på de linjer som du valt i din tidtabell. Du som väljer att prenumerera får, per automatik, en uppdaterad tidtabell i samband med att vi gör en förändring som berör de linjer du reser med (gäller inte planerade tidtabellsskiften).
  7. Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Det gör du enkelt här på vår webb genom att fylla i din prenumerationskod .Du kan även ringa oss så hjälper vi dig att avsluta prenumerationen.

Inga automatiska prenumerationsutskick i samband med tidtabellsskiftet 11 december

Inför tidtabellsskiftet 11 december 2022 gör vi inga automatutskick. Detta för att undvika att vi skickar ut tryckta tidtabeller i onödan.

Om du önskar en tabell kan du som vanligt göra en beställning här. Kontakta vårt kundcenter om du behöver hjälp med din beställning.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?