Välkommen till vår nya webbplats!

Publicerad

Välkommen till vår nya webbplats. Den är responsiv. Det betyder att den anpassar sig till om du besöker den med mobil, surfplatta eller dator. I dag kommer mer än varannan av våra besökare via mobilen. Nu blir de besöken smidigare.

Startsidan koncentrerar på resan

Samtidigt har vi anpassat innehållet bättre till vad ni besökare behöver. Ni vill framför allt ha ren reseinformation. Varenda dag får vi tusentals besök på webben och mer än 95 procent av de besöken handlar om resor: Sök din resa och Tidtabeller. Därför har vi koncentrerat oss mer på sådan information (och störningsinformation) på startsidan.

Nyheter och annan information finns fortfarande kvar, men tar inte lika stor plats på startsidan.

Nu kan du se var bussen är

En bit ner på startsidan finns en banner om vår nya realtidskarta. Klicka på den, om du vill veta var våra bussar och tåg går, var våra försäljningsställen och automater finns och om du vill se hur långt din buss eller ditt tåg har kommit just nu. Den nya funktionen är vi särskilt glada åt. Ni är många som frågat efter både karta och realtidsfunktion.

En annan nyhet är att du enkelt kan dela de olika sidorna med dina vänner via facebook och andra sociala medier.

Tjänster i mobilen

Läs gärna mer om vår app Värmlandstrafik också. (Mobitime, levereras av Infospread). Om du lägger in dina vanligaste hållplatser under Hållplatstider, så kan du alltid se när nästa buss eller tåg kommer. Nu kan du även få störningsinformation i appen och se i realtid om bussen eller tåget är i tid.

Lägger du in dina vanligaste resor under Sök/Köp resa så har du en förprogrammerad reseplanerare med karta. Då kan du snabbt se i mobilen när nästa resa är möjlig, utan att du måste köpa själva resan. Men du kan också köpa din resa i hela länet, även i de tätorter där vi kör trafiken.

Välkommen!

Vår nya webbplats är utvecklad tillsammans med Ord&Bild Reklambyrå i Karlstad. Realtidskartan har Sweco hjälpt oss med.

Välkommen. Hoppas du ska trivas här! Skriv gärna på vårt forum, under Annat om kollektivtrafiken i Värmland/Den nya webbplatsen och berätta vad du tycker.