Vi söker utvecklare för Värmlands framtid

Publicerad

Person kodar på en bärbar dator.

Från 2019 genomförs kollektivtrafiken i Värmland i Region Värmlands regi. Det innebär att vi förutom fortsatt fokus på att leverera mobilitet i hela länet också får bättre integration med lokaltrafiken i Karlstad tätort och en plats som på riktigt gör trafiken till ett medel för hela Värmlands framtida utveckling.

Med 8000 kollegor i koncernen och 100 nära eldsjälar i verksamhetsområde kollektivtrafik är vi en av Värmlands största arbetsgivare med möjlighet att påverka vardagen för alla människor i vår vackra region. När vi säger livskvalitet i världsklass menar vi det verkligen.

Nu söker vi dig som också förstår att framtidens välfärd och livskvalitet förutsätter offensiv digitalisering. Du är antagligen senior utvecklare eller kodande lösningsarkitekt idag och drivs av frågor som långsiktigt hållbar utveckling, kollektivtrafik eller välfärd utöver din passion för systemutveckling och arkitektur.

Hos oss blir du en av grundpelarna i vår digitala satsning som kommer att ta oss och alla värmlänningar på en resa genom CRM-system, digital 24/7-tillgänglighet, nya biljett- och betalsystem och modern trafikstyrning.

Vi tror att du har en akademisk examen inom IT så som datateknik eller systemdesign i grunden eller en lång bakgrund som utvecklare som vi bedömer likvärdig.

Du bör ha djup kunskap om Microsoftorienterad utveckling med .NET, C# och SQL Server. Goda insikter i WPF, Unity och EF tar dig en bit mot målet men vi förutsätter också att du har god kunskap om hur moderna tjänster orkestreras genom Azure, och via containerbaserade driftmiljöer. Du behöver också ha ett arbetssätt i linje med SCRUM eftersom vi genomför utveckling agilt med Azure DevOps. Därför är också CI/CD-processer en del av ditt förhållningssätt till att skeppa mjukvara.

Gillar du dessutom MixedReality, Clean Code, Cognitive Services och Machine Learning så kommer du förmodligen att trivas bra.

Välkommen in med din ansökan senast 31/1 2019 till
torbjorn.stake@varmlandstrafik.se