Torsby först ut i KommunDialog

Publicerad

Resenär på tåg har bärbar dator och mobil på bordet framför sig. Tittar ut genom fönstret.

Nu rivstartar vi arbetet med att tillsammans med de värmländska kommunerna göra kollektivtrafiken ännu bättre. Vill vi höra kommunernas och resenärernas åsikter hur vi tillsammans kan göra trafiken ännu bättre så den passar så många som möjligt.
Därför startar vi nu upp vårt projekt med KommunDialog för att ha en ännu bättre kollektivtrafik på plats 2019.  Vi börjar med linjetrafik buss och tåg och första anhalten på resan blir Torsby.

KommunDialog-dagen görs i två etapper; ett möte med kommunen och ett möte med allmänheten, så att alla får säga sitt och ge oss förslag på förändringar och förbättringar.

Vi hoppas att de värmländska kommunerna och deras innevånare, precis som vi, tycker att detta är viktiga frågor. Med ett bra genomförande av denna Kommundialog får vi en mer relevant kollektivtrafik för både in- och utpendling från kommunerna.

Planen är att hinna med åtta kommuner före nyår; Torsby, Grums, Säffle, Eda, Sunne, Arvika, Kil, Kristinehamn. Resterande, Årjäng, Forshaga, Hammarö, Storfors, Filipstad, Munkfors och Hagfors kommun, genomför vi med samma upplägg på andra sidan året.

Här är Torsbys inbjudan till första KommunDialogen https://www.torsby.se/nyhetsarkiv/nyheter/dialogkringkollektivtrafiken.5.7512fffa15f1526e2d6c08ce.html

 

 

T