Terminstart – tre tips

Publicerad

Nu kickar vårterminen igång på Värmlands alla skolor, vi passar på att hälsa dig som reser med oss varmt välkommen tillbaka ombord!

Till dig som skulle vilja börja resa mer med buss och tåg vill vi passa på att berätta om våra biljetter och rabatter som vi tagit fram till dig som läser på grundskolan, gymnasiet eller på studiemedelsberättigad vuxenutbildning.

Tips 1: Terminsbiljett skolungdom. Är du under 20 år och vill resa ofta är detta produkten för dig. Med Terminsbiljett skolungdom reser du obegränsat med oss under en hel termin. Den nuvarande biljetten gäller mellan 1 januari och 15 juni.

Tips 2: Halvårsbiljetten. Prisvärt resande i sex månader där du själv bestämmer från vilket datum biljetten ska börja gälla. Periodbiljetten Halvår finns för både skolungdom (0-19 år) och ungdom (20-25 år).

Tips 3: Våra studentrabatter. Du som är student och har studentlegitimation reser alltid med rabatt. Studentrabatten är cirka 10 procent för enkelbiljetter och cirka 20 procent för periodbiljetter.

Kolla in alla priser här

Smarta produkter för mer klimatsmart resande = bra deal både för plånboken och miljön. 🧡 Välkommen ombord, vi har en plats för dig!

 

Tre ungdomar på busshållplats.