Skapa din egen personliga tidtabell

Publicerad

Nu lanserar vi den efterlängtade tjänsten Personlig tidtabell. Genom ett formulär på webbplatsen kan kunden enkelt skapa en skräddarsydd tidtabell med de linjer som han eller hon oftast reser med och sedan välja att få den som en PDF i mejlen eller tryckt och hemskickad.

När allt fler av våra kunder tar reda på när bussen eller tåget går via digitala kanaler har det varit svårt att anpassa trycket av tidtabeller till det förändrade behovet.

– De senaste åren har vi tryckt färre och färre tidtabeller, trots det slänger vi ändå i slutet av varje år en stor del av upplagan. Med tjänsten Personlig tidtabell får vi en ny tjänst som gör att vi tryggt kan begränsa den ordinarie tryckningen ytterligare, säger vår marknadschef David Widlund.

Värmlandstrafiks styrelse har tagit beslutet att trycka helomfattande tidtabeller även inför tidtabellsskiftet i december 2015. Tjänsten Personlig tidtabell lanseras alltså som ett komplement till den kundgrupp som gärna vill ha tidtabellen i ett klassiskt tryckt format. Ett komplement som Värmlandstrafik nu har som ambition att styra över till från och med nu.

– Det här är en smart tjänst, både för kunden som får en tidtabell med anpassad information och för miljön eftersom vi räknar med att kunna dra ned ordentligt på tidtabellstrycket.

Låter det spännande? Klicka här för att komma till tjänsten.

Personlig tidtabell