Nytt om priser och periodladdningar

Nya priser men också flera andra nyheter för våra resenärer. Nu gäller periodladdningen från det klockslag du aktiverar den. Pendlar plus finns även för ungdom och skolungdom.

Nya priser

Det blir nya priser från 13 december. Det är den årliga prisjusteringen som denna gång omfattar både enkelbiljetter och periodladdningar.

Priser enkelbiljetter
Priser periodladdningar

Malung

Från och med tidtabellsskiftet följer enkelbiljettspriserna till och från Malung våra ordinarie priser igen. När resenären åker med Dalatrafik på sträckan Malung-Värnäs gäller Dalatrafiks priser och när resenären åker med oss gäller våra priser.

Periodladdningen gäller från det klockslag du aktiverar den

Här kommer en glädjande nyhet för dig som reser med periodladdning. Ända sedan vi införde biljettmaskinsystemet för drygt tre år sedan har periodladdningarna varit styrda till trafikdygn. De har börjat och slutat gälla kl 04.00, oavsett vilken tid på dygnet du valt att aktivera dem.

Nu har vi lyckats komma runt det problemet. Från och med 13 december kommer perioden att gälla från och med det klockslag du aktiverar den och till samma klockslag 14, 30 eller 365 dagar senare.

Pendlar Plus för flera ålderskategorier

Efter önskemål från våra resenärer inför vi nu ungdoms- och skolungdomsrabatter även på Pendlar Plus.

Enkelbiljettkupongerna försvinner

På grund av bristande efterfrågan tar vi bort enkelbiljettkupongerna för vuxen och skolungdom ur vårt sortiment.


Skriv ut sida