Om hållbarhet är viktigt har vi ditt sommarjobb

Publicerad

Personal i trafikledningen med lurar talar i telefon.

Hållbarhet är mer än ett modeord för oss – varje dag hjälper våra trafikoperatörer Servicetrafikens kunder så de kan resa på ett tryggt och säkert sätt. Vårt uppdrag är att boka och samordna resan så att den för samhället blir så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. Hos oss gör du skillnad för individ, samhälle och miljö.

Som för resten av samhället så innebär den pågående pandemin att vi ibland snabbt behöver ställa om och förhålla oss till nya rekommendationer.

Vi har öppet varje dag året runt och söker nu sommarvikarier främst till trafikcentralen i Munkfors, men eventuellt någon eller några tjänster till Karlstad då vi även har verksamhet på Centralsjukhuset.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt datavana. I vår kundgrupp finns äldre och funktionshindrade så du behöver ha ett genuint intresse för service och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar med kundservice i realtid vilket gör att du behöver kunna jobba snabbt och effektivt men ändå vara noggrann.

Upplärningen är betald och sker på plats i Munkfors under sex veckor med start i april.  Sommarschemat innefattar både kvällar och helger och rullar på heltid från vecka 25 till och med vecka 33.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Kontakt

IngMarie Lindqvist
Personalsamordnare
010-832 82 15

Marit Olsson
Facklig företrädare Vision
010-832 81 19

# Anställningsform: Vikariat

# Omfattning: Heltid – dagtid, kvällar och helger

# Tillträde: vecka 25 – 33 samt utbildningstid under våren

Ansök senast: 28 februari

Löneform: Timlön
Antal platser: 5 – 7