Om hållbarhet är viktigt har vi ditt sommarjobb

Publicerad

Jesper Hård af Segerstad, en av Värmlandstrafiks trafikoperatörer på beställningscentralen i Munkfors.

Hållbarhet är mer än ett modeord för oss – varje dag hjälper våra trafikoperatörer Servicetrafikens kunder så de kan resa till en vän, sitt arbete eller på ett vårdbesök på ett tryggt och säkert sätt. Hos oss gör du skillnad för individ, samhälle och miljö. Nu söker vi sommarvikarier till trafikcentralen i Munkfors.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi sommarvikarier till trafikcentralen i Munkfors. Vårt uppdrag är att boka och samordna resan så att den för samhället blir så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. Vi har öppet varje, dag året runt. Upplärningen är betald och sker på plats i Munkfors under 6 veckor med start i april. Sommarschemat innefattar både kvällar och helger och rullar på heltid från vecka 25 till och med vecka 33.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska och kunna föra en konversation på engelska samt datorvana. I vår kundgrupp finns äldre och funktionshindrade så du behöver ha ett genuint intresse för service och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar med kundservice i realtid vilket gör att du behöver kunna jobba snabbt och effektivt men ändå vara noggrann. Du är lugn och stabil i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Vi ser det som meriterande om du har jobbat med människor i ett serviceyrke.

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Ort: Munkfors
Anställningens omfattning: Heltid/Deltid
Tillträde: April 2022
Löneform: Timlön

Sista ansökningsdag: 2022-03-13

Mer information och ansökan

Du ansöker och hittar mer information på Region Värmlands webbplats:

https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning–forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb?id=475821

Kontakt

IngMarie Lindqvist, personalsamordnare, 010-832 82 15

Facklig företrädare:
Marit Olsson, Vision, 010-832 81 19