Modernaste bussdepån invigd

Publicerad

Bandet klipps vid invigningen av den nya gröna bussdepån i Kristinehamn.

Nästan på dagen för ett år efter att spaden sattes i marken invigdes Värmlandstrafiks och Nobinas nya nya gröna bussdepå i Kristinehamn, en investering på totalt 55 miljoner kronor.
Med ett bestämt klipp med Nobinas nya skarpslipade sax klippte Värmlandstrafiks ordförande Mikael Dahlqvist bandet som betydde att anläggningen var invigd.

Anläggningen har plats för 30 bussar, verkstadsplatser, personalutrymmen och en tvättanläggning byggd med senaste miljötänk. På taket finns solceller som producerar 20 000 kWh el om året. Tvättanläggning och verkstad är byggda efter senaste miljökrav och med ett hållbarhetstänk i fokus..

På plats vid invigningen fanns bland andra Nobina Sveriges operative chef, Pär Jansson, Stefan Arnell, trafikchef Värmland, Värmlandstrafiks tidigare vd Lars Bull och nuvarande tf vd Hanne Carlén samt styrelseordföranden Mikael Dahlqvist.

Gruppchefen på Nobina i Kristinahman, Charlotte Sjöberg, kunde stolt visa runt i landets modernaste depå där 55 anställda i fortsättningen ska jobba.

Gruppchefen på Nobina i Kristinehamn, Charlotte Sjöberg vid depån.