Lediga jobb på Värmlandstrafik

Publicerad


Från 1 september 2023 kommer vår trafikcentral i Munkfors att ha öppet varje dag, dygnet runt, året runt och vi söker nu därför fler medarbetare. Varmt välkommen med din ansökan, vi behöver den senast 29 december.

Hållbarhet är mer än ett modeord för oss – varje dag hjälper våra trafikoperatörer Servicetrafikens kunder så de kan resa till en vän, sitt arbete eller på ett vårdbesök på ett tryggt och säkert sätt. Vårt uppdrag är att boka och samordna resan så att den för samhället blir så miljöanpassad och kostnadseffektiv som möjligt. Hos oss gör du skillnad för individ, samhälle och miljö.

I vår kundgrupp finns äldre och funktionshindrade så du behöver ha ett genuint intresse för service och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar med kundservice i realtid vilket gör att du behöver jobba snabbt och effektivt men ändå vara noggrann. Det kräver också ett professionellt och lugnt förhållningssätt samt att du är bra på att kommunicera.

Lediga jobb

Beställningsoperatör

Som beställningsoperatör så tar du i första hand emot och registrerar bokningar men det kan även bli aktuellt med viss trafikledning.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska, kunna föra en konversation med kund på engelska samt ha god datavana. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Läs mer och ansök här

Trafikledare

Som trafikledare kommer du jobba på en av våra mest omväxlande tjänster. Förutom att ta emot bokningar från kund så trafikleder du hela Värmland tillsammans med vår skiftledare. Du kommer även ersätta skiftledaren vid dennes frånvaro gällande daglig arbetsledning i trafikcentralen och personalbemanning utanför kontorstid. Gruppchef och schemaplanerare finns som stöd dagtid.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska, kunna föra en konversation med kund på engelska samt god datavana. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och då främst från trafikledning eller andra tjänster där man jobbar med problemlösning i realtid. Vi ser att du är en ansvarstagande och stabil person med god samarbets- och kommunikationsförmåga. I rollen som trafikledare behöver du kunna se till helheten och strukturera och driva dina uppgifter vidare.

Läs mer och ansök här

Timvikarie

Med en verksamhet som pågår dygnets alla timmar ser vi att vi har ett ökat behov av timvikarier i trafikcentralen i Munkfors. Du kommer även vara en viktig del av vår sommarbemanning. I första hand kommer du ta emot och registrera bokningar men det kan även bli aktuellt med viss trafikledning.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska, kunna föra en konversation med kund på engelska samt ha god datavana. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Om Region Värmland

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8600 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Det ska vara enkelt att resa inom Värmland. Vi arbetar för att hela Värmland ska leva och vara tillgängligt för den som ska till jobbet, skolan eller färdas genom vår region.

Kollektivtrafiken organiserar den regionala trafiken med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland. Det är också kollektivtrafiken som har ansvar för sommarens populära båtbusstrafik.