Lediga jobb

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Här blir du en del av ett gäng med stort engagemang för hållbarhet, kvalitet och service med våra kollektivtrafikkunder i fokus.

På den här sidan hittar du våra lediga tjänster. Ser du inget som passar just nu kan du alltid göra en spontanansökan.

Lediga tjänster

Affärsutvecklare kollektivtrafik

Är du en van och driftig projektledare som lockas av att få vidareutveckla vår affärsmodell? Tycker du om att ha varierade arbetsuppgifter med stora möjligheter till att påverka? Trivs du dessutom med samverkan och nätverkande? Nu har du chansen!

Läs mer och ansök här

 

Bussförare kollektivtrafiken i Värmland

Vi söker nu förare till våra  servicelinjer mellan Centralsjukhuset i Karlstad och Örebro/Uppsala som vi kommer köra i egen regi från 1 september 2021.
Huvuduppdraget för tjänsten är att transportera patienter mellan sjukhusen i Karlstad till och från Örebro och Uppsala sjukhus. Denna trafik genomförs tillsammans med Hälso- och sjukvården så fordonen är anpassade för sittande, sittande i rullstol och liggande patienter. Vårdpersonal kommer att finnas med på turerna. Arbetet innebär även att frakta prover mellan sjukhusen
Nu söker vi dig som är bussförare och vill vara med och köra trafiken. Du ska vara serviceinriktad och på ett samarbetsvilligt och positivt sätt hjälpa resenärerna och kollegerna som arbetar ombord på fordonet.

Läs mer och ansök via Region Värmland

 

 

Spontanansökan

Skicka in ditt cv till oss och tala om för oss att du finns.
Skriv några rader om dig själv. Vi vill gärna veta varför du vill komma till oss och vad du tycker är lockande med vår verksamhet.

  • Vad kan du tillföra? Berätta vad kan du ta med dig till oss i form av erfarenhet, engagemang, personlighet och utbildning.
  • Vad har du lyckats med? Beskriv gärna kort ett lyckat projekt, tidigare anställning, uppdrag eller viktiga erfarenheter.
  • Se till att namn och telefonnummer finns med i både ditt CV och personliga brev.
  • Du behöver inte bifoga betyg och intyg i din ansökan, men var beredd att ta med dem om du ska komma till oss på intervju.
  • Du kan skicka in personligt brev och CV i separata filer eller i en gemensam fil. Använd gärna pdf som format.
  • Skicka gärna med ett foto eller en länk till en kort presentationsvideo.

Mejla oss din ansökan till info@varmlandstrafik.se