Gruppchef Servicetrafik – Är du vår nya kollega?

Publicerad

Gruppchef till trafikcentralen | Vi söker dig som tillsammans med medarbetarna på avdelningen vill fortsätta utveckla gruppens arbete och leda den påbörjade förändringsresan mot en modernare trafikcentral och samtidigt ge kunden bästa möjliga service.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss. Enheten Servicetrafik hanterar sjuk- och färdtjänstresor. Här finns vår beställningscentral och trafikledning vilka hanterar 300 000 telefonsamtal och 200 000 resor årligen. Enheten innefattar förutom trafikcentral även färdtjänstbedömning och utbetalning av sjukreseersättning. På enheten arbetar ett 40-tal medarbetare och kommer från juni 2022 att vara organiserade i två grupper, färdtjänsthandläggare och trafikcentral. Trafikcentralen finns på två orter, flertalet medarbetare finns i Munkfors men det finns också medarbetare i Karlstad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en gruppchef till trafikcentralen. Vi söker dig som tillsammans med medarbetarna på avdelningen vill fortsätta utveckla gruppens arbete och leda den påbörjade förändringsresan mot en modernare trafikcentral och samtidigt ge kunden bästa möjliga service. Du får en roll med ansvar och överblick över hela avdelningen. Det är en spännande tjänst med frihet under ansvar och möjligheten att växa tillsammans med avdelningen i en miljö präglad av god gemenskap och lagkänsla. Arbetet är stimulerande och utmanande och det är en roll med varierande arbetsuppgifter.

Som gruppchef hos oss kommer du leda den dagliga driften och ansvara för bemanning och schemaläggning. Du ska styra och utveckla verksamheten så att organisationens mål avseende kvalitet, leverans och kostnadseffektivitet uppnås. Du har också ansvaret för att motivera, följa upp och skapa utveckling för medarbetarna men också skapa en arbetsmiljö och kultur som innebär trivsel och ger förutsättningar för verksamhetsresultat.

Placeringsort är Munkfors men en dag per vecka ska gruppchefen finnas på plats i Karlstad för att tillgodose den del av enheten som är stationerad där.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med personal och akademisk utbildning inom relevant område. Dina kunskaper är viktiga för oss men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din drivkraft.

Vi ser att du är en trygg, stabil person med förmåga att leda och motivera andra för att nå gemensamma mål. Med dina ledarerfarenheter samordnar du grupper, skapar engagemang och delaktighet. Du ser möjligheterna i förändringar, har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt. Med din goda samarbetsförmåga lyssnar och kommunicerar du väl och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du arbetar mot mål, fokuserar på resultat och styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

Har du arbetat med eller i callcenter ses det som meriterande.

I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan!

Här berättar några av våra medarbetare om sitt yrke och sina arbetsplatser.

Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön, individuell lönesättning
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Munkfors och Karlstad

Sista ansökningsdag: 2022-03-23

Skicka in din ansökan och läs mer här: https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning–forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb?id=479717

Kontakt

Anders Wahlén, avdelningschef, 010-832 81 69 anders.wahlen@regionvarmland.se
Facklig företrädare:
Sofie Grahn. Vision, 010-832 81 24
Marit Olsson, Vision, 010-832 81 19
Saco nås via växeln, 010-831 50 00