Boka din anropsstyrda resa i mobilen

Publicerad

Nu kan du boka din anropsstyrda resa direkt i vår mobilapp. Bokningsknappen kommer upp i reseplaneraren i mobilen när du väljer en tur som är anropsstyrd.

Anropsstyrd trafik innebär att vi bara kör turen om någon har bokat en resa med den. Hittills har denna bokning skett per telefon eller via BOKA-knappen i vår reseplanerare på webbplatsen. Nu kommer alltså mobilversionen för dig som tycker det är smidigare.

Efter att du bokat din resa går bokningen in direkt i vårt ordinarie planeringssystem. Den här tjänsten ger dig bättre service och minskar samtidigt vår egen administration.

Som vanligt beställer du den anropsstyrda resan minst tre timmar i förväg. Gäller det tätortstrafik beställer du den minst en timme i förväg. Bokar gör du via BOKA-knappen i vår mobilapp eller reseplaneraren här på webbplatsen. Du kan också ringa och beställa på 0771-32 32 00. Öppettider: måndag-fredag kl 07.00-19.00, lördag kl 08.00-17.00, söndag och röd dag kl 09.00-17.00. Bokar du via appen eller reseplaneraren gäller samma tidsgränser på tre respektive en timme och du måste göra det senast medan vi har öppet.

Läs mer om appen
Vår mobilapp Mobitime är utvecklad av leverantören Infospread. Det är samma företag som en gång i tiden såg till att Värmlandstrafik var bland de första i landet med tidtabell i mobilen och senare med mobilbiljett i ett helt län. Bokningsfunktionen är utvecklad inom ramen för EU-projektet Itract.

I dag kan du se smarta tidtabeller i din mobil, söka resa, se var bussen eller tåget finns i realtid, ta reda på när nästa buss kommer till just din hållplats och köpa din biljett. Appen stöder iOS, Android, Windows iPhone och J2ME.

Vill du skaffa appen? Klicka på länken och läs mer.

Mer om våra mobiltjänster

 

 

Itract_EU_NSRP-logo