Webbshopen

Logga in i webbshopen

Klicka på länken för att ta dig vidare till Webbshopen

Nyheter

Den 1 december 2022 kopplar vi bort möjligheten att betala med direktbetalning via Swedbank. Detta beror på att Swedbank inte längre kommer att erbjuda denna tjänst.

Ladda ditt Värmlandskort

Du kan ladda ditt Värmlandskort i vår webbshop med de flesta periodladdningar och med reskassa.

Du behöver ladda ditt Värmlandskort innan klockan 18.00 för att ha reskassan eller periodladdningen på kortet följande morgon.

Ombord på tåget går det inte att ladda ner köp från webbshopen.

Om saldot inte stämmer

Saldot i webbshopen uppdateras oftast över natten. Därför kan det verka som om saldot inte stämmer. Gör du en kortkontroll vid en utomhusautomat, vid ett försäljningsställe eller i en buss så är det vad som står på kvittot som är det rätta. Då görs läsningen direkt från kortet.

Registrera ditt kort

Genom att skapa ett konto i webbshopen kan du registrera ditt Värmlandskort. Då kan du se saldo på kortet och får dessutom tappa bort-garanti vilket innebär att du kan spärra ett kort som kommit bort och få tillbaka värdet som var kvar.

Det går att ladda Värmlandskortet även om det inte är registrerat men då kan vi inte hjälpa dig om det blivit något fel vid ditt köp.

Kommer du till fel webbshop

Om du vid inloggning kommer till en annan trafikorganisatör än Värmlandstrafik kan du prova att byta webbläsare eller rensa webbläsarens historik och cookies. Vi delar webbshopen med flera andra trafikorganistörer i branschen och det händer ibland att du som användare slussas till fel webbshop.

 

EU-stöd till biljettsystem

För att nå vårt mål att fördubbla det kollektiva resandet från 2008 till 2020 måste vi öka tillgängligheten och dina möjligheter att resa över länsgränserna. Som ett led i detta har vi och Karlstadsbuss, Länstrafiken Örebro,  Dalatrafik med flera ett gemensamt biljettsystem som ger dig och andra resenärer många fördelar.

/var/www/wordpress/wp content/uploads/2014/05/eu logga


Skriv ut sida