Är hållbarhet viktigt för dig? Då har vi jobbet!

Publicerad

Jesper Hård af Segerstad, en av Värmlandstrafiks trafikoperatörer på beställningscentralen i Munkfors.

Trafikoperatör, timvikarier till Trafikcentralen i Munkfors

Hållbarhet är mer än ett modeord för oss – varje dag hjälper våra trafikoperatörer Servicetrafikens kunder så de kan resa på ett tryggt och säkert sätt. Vårt uppdrag är att boka och samordna resan så att den för samhället blir så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. Hos oss gör du skillnad för individ, samhälle och miljö.

Vi har öppet varje dag året runt och söker nu timvikarier till trafikcentralen i Munkfors. Trivs vi med varandra har du förtur till våra sommarvikariat och efter sommaren kommer vi utvärdera behovet av att utbilda någon eller några till trafikledare.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska, kunna föra ett samtal på engelska samt datavana. I vår kundgrupp finns äldre och funktionshindrade så du behöver ha ett genuint intresse för service och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar med kundservice i realtid vilket gör att du behöver kunna jobba snabbt och effektivt men ändå vara noggrann.
Upplärningen är betald och sker på plats i Munkfors under 6 veckor med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna innefattar både kvällar och helger.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Kontakt

IngMarie Lindqvist, personalsamordnare
Telefon: 010-832 82 15
Marit Olsson, facklig företrädare Vision
Telefon: 010-832 81 19
Anställningsform: Timvikariat
Omfattning: Behovsanställning
Tillträde: januari/enligt överenskommelse
Ansök senast: 9 januari
Löneform: Timlön
Antal platser: 2

Läs mer och ansök här: https://regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning–forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb?id=456115