Är hållbarhet viktigt? Då har vi sommarjobbet för dig!

Publicerad

Trafikoperatör i servicetrafiken framför dator.

Hållbarhet är mer än ett modeord för oss – varje dag hjälper våra trafikoperatörer Servicetrafikens kunder så de kan resa till en vän, sitt arbete eller på ett vårdbesök på ett tryggt och säkert sätt. Vårt uppdrag är att boka och samordna resan så att den för samhället blir så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. Hos oss gör du skillnad för individ, samhälle och miljö.

Vi har öppet varje dag året runt och söker nu sommarvikarier främst till trafikcentralen i Munkfors, men eventuellt någon eller några tjänster till Karlstad då vi även har verksamhet på Centralsjukhuset.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år, ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt datavana. I vår kundgrupp finns äldre och funktionshindrade så du behöver ha ett genuint intresse för service och en vilja att hjälpa andra. Vi arbetar med kundservice i realtid vilket gör att du behöver kunna jobba snabbt och effektivt men ändå vara noggrann.

Upplärningen är betald och sker på plats i Munkfors under 6 veckor med start i april.  Sommarschemat innefattar både kvällar och helger och rullar på heltid från vecka 25 till och med vecka 33.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Kontakt

IngMarie Lindqvist, personalsamordnare
Telefon: 010-48 48 215
Marit Olsson, facklig företrädare Vision
Telefon: 010-48 48 119

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid – dagtid, kvällar och helger
Tillträde: vecka 25 – 33 samt utbildningstid under våren
Ansök senast: 1 mars
Löneform: Timlön
Antal platser: 5 – 7

Lämna din ansökan här