Skola

Information om skolkort, praktikpass och andra resor i skolans regi för dig som är elev, förälder eller anställd inom skolan.

 

 Vi vill veta vad du tycker om skoltrafiken

Hej alla elever och föräldrar – hjälp oss göra vår skoltrafik ännu bättre. Idag skickar vi ut en enkät för att se vad föräldrar och elever tycker om vår skoltrafik. Vi skickar den till alla elever som är berättigade till separat skolskjuts och elever som är berättigade till linjetrafik och personbil i årskurs 0-6.
Alla får ett vykort hem i brevlådan där man får en länk, sedan är det bara att klicka på länken och göra undersökningen.
Undersökningen pågår fram till den 23 mars.
Om denna länk inte fungerar kan du istället klicka på nedanstående länk.

https://survey.enalyzer.com/?pid=kb6b4p5q

 

Buss- och tågkorten för grundskolan och gymnasiet är elektroniska och består av tre delar; ett Värmlandskort, ett giltighetsbevis och ett kvitto.

Gymnasieladdningen gäller i hela länet dygnet runt. Grundskoleladdningen gäller inom ett färgområde måndag – fredag kl 06.00 – 18.00.

Hur lämnas korten ut? Vad gör jag om det blir stulet? Vad är ett giltighetsbevis? Läs mer om skolstarten och vad som gäller för de olika laddningarna på grundskole- och gymnasiesidorna. Där finns även länkar till foldrar med all information du behöver. Foldrarna finns även i tryckt version på skolan.

Grundskolan
Gymnasiet

Kontakt för dig som jobbar med elevernas resor

Våra kontaktpersoner för grundskolan
Våra kontaktpersoner för gymnasiet