Platsannons: Kundservice/värdskap

Publicerad

Hej!

Vi ligger i startgroparna för en upprustning och anpassning på busstationen för att kunna möta flera och nya behov hos våra resenärer.

Från och med 12 december är det vi som ska hjälpa våra serviceresenärer så att de kommer dit de ska samt att de ska känna sig trygga och välkomna hos oss.

Vi ska också göra vårt bästa med att hjälpa de som råkat tappa bort någon kär ägodel på bussen att hitta tillbaka till sin ägare.

Inför våra nya uppdrag letar vi nu efter fler arbetskamrater som vill arbeta med kundservice & värdskap i ”världsklass” och bidra till att vi blir ”Sveriges bästa kundcenter”

 

För att trivas med ditt nya arbete förutsätter vi att du är utåtriktad med ett brinnande intresse för service! Har förmågan att kunna möta våra kunders behov och önskemål samt en stor vilja till att hjälpa andra. Du bör också vara mycket flexibel och lösningsfokuserad. Tycka om att samarbeta med andra men även kunna arbeta självständigt då det ingår ensamarbete. Du bör ha lätt för att lära dig nya uppgifter snabbt samt är van och bekväm i att ta eget ansvar.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Det är viktigt att du har goda datakunskaper och behärskar MS Officepaketet. Vi ser gärna att du även har god kännedom om Värmlands geografi. Vi eftersträvar en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

 

Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen och är underställd gruppchefen med följande huvudsakliga ansvarsområden:

 

Biljettförsäljning och kundservice vid kundcenter

Kundservice via telefon

Behjälplig med ledsagarservice på busstation och järnvägsstation

Boka och hantera serviceresor

Värdskap på hela busstation

Allmän daglig kontroll av invändig och utvändig miljö.

Hittegodshantering

Övriga uppgifter som anvisas av ansvarig chef

 

Tillsvidareanställning, varierad arbetstid som följer kundcenters öppettider.

1 person som vill arbeta 100%

1 person som vill arbeta 83%

1 person som vill arbeta 40% samt kunna arbeta mer vid arbetstoppar och vid ordinarie personals frånvaro.

Vi är också i behov av 2 personer som kan hoppa in x:tra vid arbetstoppar och vid ordinarie personals frånvaro och då många gånger med kort framförhållning.

 

 

Vi vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt dock senast 28 oktober 2016. Välkommen att maila din ansökan till: lena.wenngren@varmlandstrafik.se